Garsoniere LA CHEIE

Apartamente cu 1 cameră LA CHEIE

Apartamente cu 2 camere LA CHEIE

Apartamente cu 3 Camere LA CHEIE

Complexul Teatral se pregătește să-și primească locatarii.

strada Băcioii Noi 14/5, mun. Cișinău

Complexul Teatral asigură un loc de trai deosebit ! La doar 5 minute de oraș pe o alee amenajată și iluminată, ai un parc de necuprins cu vederea. Un complex cu 350 de apartamente. Într-un loc liniștit unde găsești... Apartamente Noi de la 9950 € Grădiniția pentru preșcolari ”Creionaș” Centru de dezvoltare și creație pentru elevi Sală de teatru și cinema Sală de activități muzicale Piscină pentru copii Sală de sport Supermarket Stomatologie Farmacie Terene de joacă în aer liber Foișoare pentru odihnă în parc Teren de sport în parc Parcare gratuită În casă te așteaptă Apartamente în varianta albă sau la cheie De la 18 mp la 85 mp Cu finisări de lux în spațiile comune Ascensoare rapide și silențioase ”Paulson” Apartamente rezistente la cutremur Cu izolare fonică maximă Cu izolare termică de încredere Toate comoditățile instalate Incalzire autonoma în fiecare apartament Ferestre LOW E Transport public: Complexul este amplasat intr-o regiune verde, linistita, vizavi de parc, izolata de galagia urbana, dar cu acces usor la drumurile principale. Troleibuse: 30,31 Autobuze: 18,33,44,49,65 Microbuze: 157,165,175 Pentru un trai confortabil – așa cum vă doriți și cum merită familia DVS Sunați acum ca să găsiți un apartament la etajul potrivit 

 

despre procedura de accesare a unui credit ipotecar află aici

cum puteți procura un  apartament cu 3 camere în ipotecă cu doar  235 Euro Lunar? 

Costul integral al acestui apartament poate să ne pună în gardă atunci cînd avem doar o rezervă ce nu îl acoperă. În plus este un apartament ideal pentru copii care au și ei anumite nevoi care necesita finanțare din partea părinților.

De aceea cel mai reușit mod în care îl puteți procura este  prin accesarea unui credit ipotecar.

 Acum băncile au devenit foarte prietenoase la acordare de credite, dacă aveți un salariu  stabil și sunteți apt de muncă.  Pentru o rată de  235 Euro lunar e nevoie să dispuneți de 30% din costul apartamentului. Pentru un apartament de  3 odai  ar însemna cam 12 218 Euro. Din moment ce accesați un credit, puteți să ipotecați apartamentul procurat, să îl amenajați pe interior și  să locuiți liniștit . Mai departe urmează să achitați  din salariul lunar, sau să vă aranjați cu angajatorul DVS  să achite rata direct din contul de salariu. 

Nu mai plătiți pentru chirie, achitați lunar pentru propria locuință !


Cum aflu prețul exact ?

Prețul aproximativ pentru un apartament de model tipizat afișat în pagină, este indicat sub imaginea pictogramei apartamentului, pentru a afla prețul unui apartament la un etaj care vă interesează, sunați la telefonul companiei și indicați apartamentul și etajul ce vă interesează. Prețul este calculat și în dependență de metoda achitării aleasă de dvs 

Ce înseamnă o garsonieră ?

Garsonierele sun locuințe accesibile și utile pentru studenți. De regulă ele se caracterizează prin faptul că au o singură încăpere ce servește ca coridor , zona de locuit și gătit avînd un bloc sanitar pentru duș și WC delimitat prin pereți cu ușă. Garsonierele acestui complex sunt utilate cu cazan autonom electric pentru siguranța locatarului.

Ce înseamnă rata lunară afișată?

Rata lunară afișată pe aceasta pagină este o rată aproximativ calculată convertibilă în lei care ar putea fi achitată la banca lunar în cazul procurării apartamentului prin credit ipotecar. Compania oferă rate de la dezvoltator pe perioada unui an de la tranzacționare, în acest caz ratele sunt altele și depind de prima rată achitată.

Cum sunt oferite spre exploatare apartamentele?

Apartamentele sunt oferite la varianta albă. Unele apartamente sunt deja efectuate la cheie, prețurile pentru apartamentele la cheie diferă puțin ,dar sunt la fel de accesibile și concurențiale comparativ cu ofertele de pe piața mun. Chișinău.