bd. Mircea cel batran 34/4! 

Start rezervari DOAR dupa darea in exploatare!

12
Zile
01
Ore
52
Minute
52
Secunde

Adresa bd. Mircea cel Batrin 34/4.

între străzile I. Vieru si I. Dumeniuc,

Un bloc la 2 pași de școală în sectorul ciocana !

Infrastructura bogată din această arie, face ca aceasta amplasare să fie din ce în ce mai solicitată de către locuitorii Mun. Chișinău.

În raza mai mică de 1 km se află, Kaufland, Pizzerie, restaurante, Liceul Berezovschi, Grădiniță, supermarket și multe alte localuri destinate activităților necesare unei familii.

Logistica de transport din regiune este foarte bogată și vă permite deplasarea în orice punct de destinație al Chișinăului.

Răsfoiți imaginile alăturate ca să faceți o incursiune în arhitectura internă a acestor apartamente superbe !Blocul ”C”  al complexului Maria-Magdalena

Unicul bloc de 7 nivele din sectorul Ciocana !

Descriere complex 

Complexul Maria Magdalena este format din 3 blocuri de locuit amplasate pe o suprafață de teren de apx. 7000 m.p. unde sunt localizate 246 de apartamente. Două blocuri conținînd 211 apartamente au fost deja date în exploatare. Blocul C este un proiect de 7 nivele cu o scara, cu doar 35 de apartamente. 

Acest bloc este proiectat pentru doritorii de apartamente exclusive, cu utilități pregătite pentru cele mai capricioase gusturi. Blocul are în exterior un design asemănător cu celelalte 2 blocuri, dar în exterior se deosebește prin finisări de lux și conexiuni performante. 

Structura de rezistență și finisări exterioare

 Carcasa din beton armat are o umplutură pentru pereți exteriori de 350 mm - din cărămidă 25 cm izolați cu vată minerală 10 cm și finisați în exterior de compania Arconi Brio cu tencueală de calitate germană. 

Spații de utilitate comună

 Ascensor Spaniol marca Paulson de inox și oglinda cu viteza de mișcare 1,6 m pe secunda și silențios la  maxim. Coridoarele comune cu pardoseli și pereții acoperite cu piatră naturală. Balustrada din inox. 

Structura pereților intermediari

Pereții interiori intermediari între apartamente au 200 mm grosime și sunt construiți din beton celular ușor (supranumit BCU) cu grosime de 30-40 cm- un material produs în Moldova dificil de utilizat pentru constructori, destul de scump, dar extrem de util pentru viitorul locatar, anume acesta oferă o izolare termică și fonică surprinzătoare. Pereții intermediari între odăi sunt clădiți din panouri de gips. 

Construcții PVC și instalații de acces în apartamente

 Ferestrele și alte construcții PVC au profile de 70 mm marca Alusar, producție germană, cu geamurile termopan de grosimea 32 mm geam Low-E cu trei sticle și 2 camere de aer (supranumite triplex). 

 Ușa de la intrare în apartament este albă, din metal cu dimensiunea 1200 mm x 2100 mm, are o grosime de 100 mm . 

Sistemul de încălzire

 Sistemul de încălzire cu furnitură, calorifere și cazan produse în Italia. Căldura este de tip aerian în dormitoare, iar in baie, bucătărie și în antreul apartamentelor este încălzire instalată în pardosele pe toata suprafața lor. 

Alimentația cu Apă

La bloc sunt atașate 3 filtre de apa la conducta de intrare și 2 filtre de apă la intrarea în apartament. Contoarele de citire a datelor de consum a apei sunt amplasate în coridor. 

Finisarea interioară și utilitățile apartamentelor 

Pereți și tavane finisate cu amestec uscat. Ventilare forțată pentru fiecare apartament. 

 Echipamente de detectare și semnalizare a scurgerilor de gaze, CO2 și deconectare automatizată.Sistem de citire a datelor contoarelor de gaz prin WIFI de la distanță. Sistem de detectare și semnalizare anti incendiară, cu monitorizare non-stop a nivelului de fum. Monitorizare 24/24h a situațiilor excepționale (furt, efracție, incendiu) cu reacționarea în 3 minute a grupelor de reacție ale companiei ”Prosecutor”. 

 Rețea electrică cu mai mult de 4 conexiuni în fiecare încăpere. Cu sistem de împămîntare și deconectare automatizată în caz de scurtcircuite electrice.Contoare de curent electric amplasate în coridor. 

Arhitectura internă

 Planurile apartamentelor propuse de arhitectorul Victor Goitu, sunt determinate ca fiind cea mai optimă versiune de utilizare a spațiului locuibil din interiorul apartamentului, dar , desigur la solicitarea Dumneavoastră unii pereți pot fi modificați sau lichidați. O planimetrie de tip liber vă permite să aplicați cel mai ingenios design propus de designer. Toate modificările de planimetrie se fac cu acceptul companiei Ecosem Grup.

Spații cu alte destinații disponibile la bloc

 Blocul are distribuite la demisol spații destinate pentru parcările autoturismelor DVS. Deasemenea blocul dispune de spații pentru debarale pe care le puteți procura odată cu apartamentul.

Amenajarea teritoriului 

 Complexul este dotat cu un teren de joacă pentru copii, un teren de sport și 2 parcări generoase. Terenul pentru accesul la parcări este acoperit fie cu asfalt fie cu pavaj.

Pe terenurile de agrement este așternut covor special pentru sport sau iarbă naturală.

 Intrarea pe teritoriul complexului este restricționată și permisă doar proprietarilor de locuințe din acest complex. Complexul este asigurat cu căi de acces pentru mașini destinate situațiilor excepționale de jur împrejur și cu toate sistemele și conexiunile necesare unui trai liniștit și sigur în cadru lui.